Post by mitsmavagmannto on Feb 12, 2022 9:59:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad punkte ▞▞▞
▞▞▞ Castle Clash: Guild Royale 2022 version ▞▞▞
see on minu teine kord, kui laadin rakenduse alla. ma ei tea, mis juhtus, aga see ei lõpeta allalaadimist, see takerdub lihtsalt 60%ni, siis ei jätka... ja see ei ole ka minu ühendusest, sest kui ma laadin alla teisi rakendusi, laadivad nad täielikult alla..... ma juba kordasin seda 10 korda ja ikka ei töötanud...
Castle Clash: Guild Royale 策略 kmv
Ma armastan mängu. Siiski tundub, et viga pole mitte ainult minu, vaid ka teiste jaoks... Nii et kui keegi saadab mulle (ja teistele isikutele) privaatsõnumi, siis hiljutise vestluse nime ei kuvata. Pidin välja logima ja seejärel uuesti sisse logima, et näha, kes mulle privaatsõnumi saatis. (Lõpuks kuvatakse nimi, kui pärast lahkumist mängu tagasi logite) Parandage see viga. Aitäh!
Olen seda mängu mänginud aastast 2013. Kasvasin selle mänguga üles Olen selle mänguga kogu selle aja kinni pidanud, ma ei puudutanud kordagi klannide kokkupõrkeid jne. Jäin truuks, olen sinus väga pettunud, täna õhtul sisse logisin & kohe hakkasid ilmuma sunnitud hüpikaknad. Te müüsite välja, rikkusite mängu, mida olen mänginud peaaegu 7 aastat... ärge mängige seda mängu, arendajad ei hooli sellest enam. See teeb mind nii kurvaks, kui ma selle 6 aasta jooksul esimest korda kustutan sa kaotasid täna väga lojaalse fänni
See on tõesti lõbus mäng, kuid sündmused, mida peate sageli raha saatma, tean, et soovite raha teenida, kuid see muudab mängu vähem lõbusaks.
Sellel mängul on sama palju strateegiat kui klaasi vee joomisel. Selle võitmise eest makstakse 100%, miski muu ei loe, kui palju raha sellesse panustate. F2p-s maksimaalne konto purustatakse madala tasemega p2p-konto tõttu. Kui maksate, läheb teie konto pärast maksmise lõpetamist vett ja ei saa enne midagi teha, kui hakkate uuesti maksma. Nüüd soovivad nad juurdepääsu minu kontaktidele ja kõigele muule minu telefonis. Desinstallimine
Väga hea
Hea kogemus, peale mängu alguses olevate mängijate, kes peavad mängima. Ma ründan uusi mängijaid ja ma jään lõpuks 3 jõllitama kõiki, kuid muud siis, et mul on tore mängida!
Vdvdg
See mäng on vähemalt parem kui Lordsi mobiil. Kuid see hoiab endiselt oma loomingulisemat ja siiski raha raiskamist. Kaks tähte.
Iga special cardi openimisega saab sama hero mis enne mul samasid 3 tükki juba
See mäng on nii kohutavalt ärritav, et ma pidin seda 5 korda proovima, enne kui see alla laaditi, ja kui see juhtus, olin ma niiii pettunud. See on halvim mäng, mida ma oma elus mänginud olen.
Väga lahe mäng
Ma arvan, et mäng oleks veelgi parem, kui ehitajaid oleks rohkem, asjade ehitamine võtab lihtsalt nii kaua aega. Mulle meeldiks näha ka laiemat valikut kirjavahemärke kaunistustes ja rohkem asju, mida managa osta!
mäng jooksis kokku ja ütles, et ma ei saa seda parandada, sest olin ainult "külaline". 😠 Pole rahul, veetsin palju aega oma Herose uuendamisele.
See mäng on nii loll, kui selle esimest korda alla laadite, et see ei anna teile isegi mängujuhiseid, see lihtsalt saadab teid otse mängu. Ja ma kaotasin nagu WFT
See oli hea mäng, kui ma seda mõnda aega tagasi mängisin, ainus põhjus, miks ma mängimise lõpetasin, oli helide pärast! Helid ei sisaldanud kirge ega põnevust ... See oli nagu kedagi ei huvitaks ... Lol 🤣
Värskendasin mängu ja see sundis mind seda uuesti värskendama ja nüüd soovib ta, et teeksin seda kolmandat korda sama värskenduse jaoks, mis on juba installitud, teeb seda iga kord, kui nende värskendus tuleb ja seda tuleb parandada....
See mäng on jõudnud väga kaugele. Esimest korda mängisin seda nooremas eas, see oli 7 aastat tagasi. Olen nii palju telefone läbi elanud ja elu paneb klassika unustama. Jumal tänatud, et seda mulle pärast kogu seda aega soovitati! 🙏
OMG, ma mängin seda 2 aastat ja lõpuks tegin selle. Kõik laadige see mäng alla, see on väga lahe!
Suurepärane mäng, kuid kõik maksavad võitmise eest ja värskendused on liiga suured, ei saanud seda isegi jõuluteemaliseks värskendada
Fishdom Teka-teki guf
Nii palju vigu parandatud. Ma vihkan putukaid.
Mäng on lõbus, aga....... Tasuta mängu jaoks on see üles seatud nii, et kui raha ei kuluta, jääd alati teistest maha.
Everyti.e Ma lähen redigeerimisrežiimis baasi tegema, see jookseb kokku ja ma kaotan kogu edenemise, kuhu ma oma ehitusi paigutasin. PARANDA KOHE
Varem oli see 5 tärni mäng. Kahjuks on see nüüd nii keeruline, et sellest on palju nalja läinud. Ülaltoodu tõttu ei mänginud seda paar kuud. Nüüd veel hullem. Sellel mängul pole tegelikult mõtet. See läheb lihtsalt aina keerulisemaks.
See oleks lõbus, kuid sellel on nõrk Interneti-ühendus, mu telefonil on hea ühendus, kuid mäng ütleb äkki, et internet on kadunud ja tuleb uuesti ühendada. Ja pole hea ülesannet täita ja teistelt saitidelt punkte koguda
See mäng on hämmastav! 100% soovitatav, kui olete F2P. Mängu edenemine on uskumatult lihtne, jäädes samal ajal interaktiivseks ja lõbusaks paljude erinevate mängurežiimide, lühikeste koostamisaegade ja üksustega, mis vähendavad aega kuni päevadeni, lühijutte ja pärimuse laiendusi mängu laialdases keskkonnas ning hõlpsasti õpitavat mänguviisi. Ainus, mis selle mängu paremaks muudaks, on tavaliste ja haruldaste kangelaste ümbertöötamine, et julgustada neid kasutama madalamatel tasemetel. Muidu veatu mäng!
See oli sõjataktika tegevuspargi mäng. Mulle väga meeldis mäng.
See on hiline ja tõrgeteta! Nii palju vigu, kui olin mängimisest väsinud, väljun rakendusest ja mängin seda järgmisel päeval. Vaata, mida ma ei leidnud MIDAGI! See käivitus uuesti ja ma sain uuesti mängida😐
Olen seda mängu mänginud umbes 5 aastat, kuna see oli uus, (mitte sellel kontol) ja see on kurb, kuidas see mäng on nüüd nii palju võitmine tasuline... Mäletan, kui pidite asjade pärast lihvima!
Aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
see mäng on üks parimaid, mida saate mängida. Paljud inimesed arvavad, et see mäng on tasuline, kuid tegelikult pole see nii, et ma pole selle mängu peale sentigi kulutanud ja mul läheb väga hästi. Ma võitsin peaaegu kõiki, keda ründan, ja olen mänginud vaid kaks kuud. see on tõesti hea mäng, mida pead tegema, on sellesse aega pühendada. Teine hea asi on see, et kui keegi teid ründab, ei kaota te ressursse.
Mäletan, et mängisin seda mängu siis, kui Amazon Appstore'is ei olnud klannide kokkupõrget. Mängisin natuke, oli vist hea. Kui aga otsite sarnast kogemust, minge mängima klannide kokkupõrget. Funktsioonide võitmise eest ei maksta nii nagu siin.
Mäng on kena, kuid sellel on väike viivitus, kuid mäng on hästi tehtud, ma mängisin seda pikka aega, kuid ei saanud sellest aru. Saan seda vabal ajal mängida.
Castle Clash: Guild Royale Chiến thuật pqc