Post by mitsmavagmannto on Feb 12, 2022 10:08:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu koda palielināšanas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Kontrole ir miskaste, maksā par labākiem ieročiem, plāno būt labākajiem Miskaste... Viena režīma TDM miskaste. Nav īstas skaidrošanas par objektīvu miskasti. Plānu skini 1000, zelta trash. Jaunināšanas punkti ir haoss, un punkti nepāriet no plāna uz plānu, kā arī ieroči. Trash spēle nav viduklis ur laiku
Mēģinu atvērt spēli, bet tā turpina ielādēties, nevaru ienākt. Es mēģināju vēlreiz izslēgt un ieslēgt ierīci, tas nepalīdzēja.
Būtu jāveido komandas. Bet es tikko saņēmu spēli atpakaļ, tā nedarbojās 3 nedēļas, un es pat ieguvu jaunu tālruni, lai spēlētu, taču kaut kas to pārtrauca. Atjauninājums to atver, tāpēc atbalsts nepalīdzēja. Bet es mīlu spēli labāk nekā mwp un aco.
Man ļoti patīk spēle un tas viss, bet es vēlos, lai būtu kara klani vai eskadras, lai jūs varētu izklaidēties ar cilvēku, un es vēlos, lai būtu arī reitingu sistēma, kas parādītu jūsu rangu un visu citu, kas man ļoti patīk. lidmašīnas, un es vēlos, lai būtu arī pirmās personas skats, lai jūs arī tajā varētu redzēt, tāpēc jā, tas ir viss, kas man jāsaka.
nopietni, man patīk kā šī spēle darbojas, ļoti jauks grafiķis, redzēts kā reālos ASV gaisa spēkos, un pats galvenais man patīk kā šī spēle stāsta par pasaules armijas gaisa spēku vēsturi
Jauka spēle. Bet tas man saka, ka mums ir jānoklikšķina, un tas to nedara.
Lieliska spēle, nepieciešamas sarežģītākas kartes, mazāk mērķu uz zemes, vairāk uzsvara uz kaujām gaiss, ilgākas spēles, vajadzīgas labākas atlīdzības izmaksas.
Sky Combat: War Planes Online Toiminta swh
Šī ir viena no visu laiku labākajām kaujas lidmašīnu spēlēm. Īpaši kvalitatīva grafika. Super skaņas. Tam ir vajadzīgas piecas zvaigznes
Šī spēle ir laba spēle, ja tikai serveri ļautu man spēlēt vairāk nekā 2 sekundes, man vēl ir jāaizvada pilna spēle. LABO TO TAGAD. KĀ JŪS IZSTRĀDĀTĀJI VARAT ĻAUT NOTIEKŠI ŠAI DIENĀM.
Es tiešām nevaru spēlēt lidmašīnas spēli, ja tā vienkārši ir piepildīta ar vienu "saskaņu veidu" ar nezināmiem serveriem? Ne tikai tas, ka tik daudz dažādu lidmašīnu un ieroču nav pat uzstādīti, piemēram, A10, su-25, J-20, F-16 utt. Katrā spēlē ir tikai trīs dažādi fona veidi? Dažas no raķetēm, piemēram, Fox 2 un Fox 3, pat nebloķējas ar infrasarkano staru signālu vai Bandit automātisko bloķēšanu? Visi dažādie gaisa kuģu tipi ir sakārtoti no augšas uz leju pārāk vāji un pārākums kopā ar statistiku?
Es dotu priekšroku spēlei, ja perspektīva būtu no kabīnes iekšpuses, nevis lidmašīnas ārpuses, un man nepatīk spēlēt tiešsaistes vairāku spēlētāju spēles, un tāpēc es vēlētos, lai mums būtu viena spēlētāja kampaņa. misijās, kas simulē reālas kaujas, kas notikušas vēsturē; iedomājieties, ka pavadāt bumbvedēju Vjetnamā vai veicat pretgaisa aizsardzību Irākā.
Sky Combat Savas Uçak Oyunlari Aksiyon qjv
Ja neskaita tīkla problēmas ar iesaldētiem gaisa kuģiem, kas neļauj tos notriekt vai sabojāt, šī spēle ir fenomenāla.
Man patīk spēle, bet tā apgrūtina to, kad pastāvīgi atpaliek. Labas vadības ierīces, taču ir kļūdas, kas gaida jaunu atjauninājumu. Atjaunināt! Problēma ir novērsta pēc jūsu ieteikuma un atjauninājumiem. Paldies, ka sazinājāties un palīdzējāt atrisināt manu problēmu. Patīk spēles atjauninājums Nr. 2! Pēc atjaunināšanas viņa spēle sāka avarēt pēc tam, kad es iegādājos spēli, un kopš tā laika man nav bijusi taisnība. Es to jau atinstalēju apmēram 5 reizes, līdz es to tikko pilnībā noņēmu.
Spēlē pirkums ir slikts, to izdarīju par 2000 zeltu, bet netika ieskaitīts spēlē, lai gan nauda tika noņemta no mana konta. Esiet piesardzīgs, tērējot tam savu naudu, jo pastāv iespēja, ka viss, ko iegādāsieties, netiks ieskaitīts jūsu kontā.
Nevar spēlēt ar pašreizējām vadības ierīcēm, jūga / nūja ir jāapgriež ar jebkuru lidojošu spēli, un tas man ir darījuma pārtraukums. Spēle izskatās labi, taču vadīklas ir vissliktākās, kādas lidojuma laikā ir redzētas
Laba spēle vispār, bet vajag vairāk karšu un radošāku spēles stilu (pēc 3 nedēļu spēlēšanas deathmatch un 5vs5 man bija mazliet garlaicīgi)
Sākumā spēle bija lieliska, man patika, bet tagad spēles tiek pārtrauktas pusceļā, manuprāt, serveris tagad ir noslogots, jo mans internets darbojas labi, tas ir jāizlabo, pretējā gadījumā cilvēks tērēs savu laiku.
Spēle ir pārsteidzoša, man tā ļoti patīk, bet es vēlos, lai jums būtu apmācības režīms, ko varētu izmantot arī kā bezsaistes treniņu, ja varat pievienot trianing režīmu, kurā varat iestatīt robotu sarežģītību, kas būtu lieliski un vai jūs varētu to izdarīt. tāpēc lidmašīna ir lētāka (spēles valūtā)
Sky Combat Savas Uçak Oyunlari Aksiyon qjv
Laba spēle, vadības grafika un viss. Problēma tikai ar p2w šajā spēlē ir ārprātīga. Iepakojums vai augstākās kvalitātes jet ļoti dārgs Man patīk tērēt naudu, bet jūsu iepakojums pārāk dārgs. Vienkārši veiciet līdzsvaru f2p atskaņotājam un p2w atskaņotājam Uzticieties man izstrādātājiem, kas jums ir laba spēle šeit
Ļoti iespaidīga grafika. Grūti satikt tik iespaidīgu lidojuma simulatora spēli mobilajā ierīcē. Lieliska spēle!
Sākumā spēle ir jauka un vienkārša, bet kaut kā spēle pārvēršas par samaksu, lai uzvarētu pēc LVL 10. Vadības ierīces ir gludas un patīkamas. Pls pievienojiet vairāk plakņu un pievienojiet mucu ruļļus.
Spēle ir lieliska, un vienīgā problēma ir tā, ka viss ir ļoti dārgs. Īpaši strūklas. Šī spēle rada atkarību. Man žēl, ka nav pirmās personas režīma. Vēlos, lai to varētu pievienot nākotnē. Arī karšu nav daudz.
Jauns atjauninājums, daudz kļūdu......automātiski atvērts jauns id un nav pievienots Google Play spēles. Lidmašīnas lielgabals aizslēdz, bet nešauj un nesabojā citus ienaidnieka spēlētājus.
Mēģināju instalēt šo spēli divas reizes, jo par to bija pienācīgas atsauksmes, un es esmu meklējis līdzīgu spēli, un nekad neesmu tikusi tālāk par sākotnējo ielādes lapu. Vienkārši vilšanās.....
Spēlei ir lieliski pamati. Augstākās klases grafika, jaukas vadības ierīces, fizika to sprādzienos. Diemžēl izstrādātāju nav. Nav notikumu, nav kopienas, nav klanu, nav komandu spēļu, nav spēļu komunikācijas. Kas par izšķērdību. Rediģēt. Izstrādātāji nav klāt. Cerams, ka viņi drīz nodrošinās dažas sociālās funkcijas! Viens nopietns trūkums: neierobežotas dzīves. Katrai lidmašīnai jābūt 2 dzīvībām.
Patīk spēle. Būtu jauki, ja būtu vairāk režīmu un karšu. Es būtu atstājis 4 vai 5 zvaigznes, taču nesenajā atjauninājumā tas padarīja vadību ļoti dīvainu. Pagrieziens ir kļuvis ļoti dīvains, un kamera griežoties īsti neseko plaknei, kas var padarīt lietas mulsinošas un maldinošas. Tomēr joprojām diezgan jautra spēle!
Lūdzu, palieliniet grafikas kvalitāti arvien vairāk, piemēram, Play Station5, ja iespējams. Padariet spēli ātru un vienmērīgu visu laiku. Pievienojiet jaunus režīmus, lai izvēlētos starp tiem. Uzlabojiet vizuālos attēlus un efektus lielā mērā. Uzlabojiet tikšanās, konfliktus, cīņas, sprādzienus, raķešu sistēmu. ,šaušanas precizitāte, bojājumi, trāpījums, avārija, pakaļdzīšanās, aizsardzības sistēma, es vēlos, lai tas viss būtu īsts, aizraujošs un pievilcīgs. Pievienojiet lidmašīnai jaunu vadību, pārvietojot ne tikai pirkstu režīmu, bet arī mobilo ierīci. Pievienojiet jaunas vides, ne tikai kaujas laika apstākļus. .
Pagaidām jautri, bet es tikai sāku spēlēt. Atjaunināšu savu apskatu pēc tam, kad būšu kādu laiku spēlējis.
Pat ja man ir pareizs interneta pieslēgums. Spēle saka, ka nav interneta savienojuma.
Labs, bet spēle prasa daudz slīpēšanas, jo tās samaksa par spēlēšanu ir ļoti maza.
Labāki grafiki, lielāka scenāriju dažādība, lielāka kaujas zona...
Laba grafika un lidojums, taču vadības ierīces ir spiedīgas un neērtas, nemaz nerunājot par pagrieziena paātrinājumu, kas bieži izsit
Vienīgais negatīvais spēles aspekts, kas mazina šo spēli, manuprāt, ir NPC zemes vienības, kas ir atbildīgas par lielāko daļu manu spēļu nāves gadījumu. Tie ir pārspīlēti, tikpat precīzi kā trāpījumu skeneri, un tiem nav nekādas stratēģijas... viss iemesls, kāpēc man patīk šī spēle, un iemesls, kāpēc es lejupielādēju, ir suņu cīņas. Lai tikko pamanāmi NPC netiktu izsisti no debesīm, kas veic skenēšanu, izsitot jūs no debesīm, jo jūs pat varat saskatīt mērķi.
Tā ir ļoti jauka spēle, kas man patiks gaidāmajam atjauninājumam, spēli varētu izmantot ar spēļu pulti, tad tā būs visu laiku labākā lidmašīnas spēle mobilajām ierīcēm... galu galā tā ir ļoti forša spēle, paldies... ..👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Ļoti patīk viss šajā spēlē, lai gan es vēlētos pieprasīt vienu papildinājumu. Būtu tik forši, ja būtu iespēja uzaicināt draugu vestibilā un kopā cīnīties. Tikai doma ✌🏻.
Līdz šim man ļoti patīk šī spēle. Bet dārgie izstrādātāji, vai varat, lūdzu, pievienot citas lidmašīnas, piemēram, mig-31, Su-30, Mig-23, Grippen, Rafale, Typhoon, Viggen, F-2, F-15, Su-47, F-16, F- 4E, F-5, AV8B, Yak-38, Yak-130? Es labprāt izmēģinātu šos lidaparātus, ņemot vērā to veiktspēju un iespējas!
スカイコンバット - 戦争飛行機ゲーム アクション clgs
Tā ir diezgan laba lidojuma spēle, bet tas, kas liek man nevēlēties ieteikt šo spēli, ir tas, ka nav sistēmas, kas neļautu spēlētājam, kurš ir 45. līmenī ar labāko lidmašīnu, cīnīties ar spēlētāju, kurš ir tikai 12. līmenī, kā arī gandrīz visas lidmašīnas. nepieciešams zelts, lai iegūtu, un jūs nesaņemat daudz zelta, lai spēlētu spēli
Šķiet, ka ir kļūda, kur zemes aprīkojumu nevar iznīcināt. Es paaugstināšu vērtējumu tikai tad, ja: 1. Izstrādātāji paskaidros, kas ir problēma 2. Izstrādātāji var nodrošināt labojuma laika grafiku.
Kaut kā p2w ngl, bet tas ir iespējams nopelnīt visu, vienkārši nepieciešams ļoti ilgi, jums vajadzētu izveidot ww2 suņu cīņas spēli, jo tur nav neviena laba. Arī spēle netiks savienota ar datiem, tikai wifi cerēja to spēlēt, atrodoties ārpus mājas.
Es burtiski domāju, ka šī spēle būs kā atspēriens no lieliskām spēlēm, bet, sasodīts, šī ir lieliska spēle, un tā ir ļoti forša, grafika ir lieliska, vadības ierīces ir lietotājam draudzīgas un ērtas pārskatā... Super satriecoša spēle. spēle
Šī spēle ir laba, taču tai ir nepieciešams daudz vairāk uzlabojumu, jo īpaši drošības jomā, kā arī jāpievieno uzdevumi. Kas attiecas uz grafiku, tas ir labi, taču pievienojiet dažas vadības ierīces, piemēram, droseļvārstu, lai nolaistos uz bāzes. Un padariet dažus lielus karakuģus pieejamus šajā spēlē... Veiksmi...😊
Spēle ir jautra, taču par to ir jāmaksā daudz jauninājumu... $140.00 par lidmašīnu.. $60 par ieroci.. NĀC! Izstrādātājiem ir labi, ja viņi var likt cilvēkiem to maksāt, bet oho. Man nav nekas pretī maksāt dažus dolārus šeit un tur, taču ir absurdi iekasēt šādu naudu.
Lūdzu, palieliniet spēļu kartes, kā arī cīnītāju raķetes. Kā Fēniksa raķete
parking samochodowy gry 3d Strategie oqvt
Mana spēle nedarbojas. Pat Play Store arī saka, ka mēģiniet vēlreiz, ja tas joprojām nedarbojas, skatiet izplatītākos veidus, kā to novērst. Es nezinu, kāpēc tas notiek. Es spēlēju uz poco f1.
Vajag vairāk atjauninājumu!!! 1> Iespēja mainīt kameras skatu no pirmās personas uz trešo personu. 2> vajadzīga eskadras opcija, piemēram, klaniem. 3> tērzēšanas iespēja spārnam/komandas biedriem. 4> jāiekļauj vēl kaujas lidmašīnas. 5> pievienojiet vairāk karšu.
Mīlu to ! Ārprātīga grafika un sniedz labu lidmašīnu kaujas pieredzi! Lidmašīnas jaunināšanas process varēja būt nedaudz ātrs, tas prasa daudz spēles un laika.
Šī ir pārsteidzoša spēle un ļoti labi izstrādāta. Ieroču un lidmašīnu jauninājumi jūs patiešām JŪSAT nākamo spēli, lai arī cik viegli. Ja tam būtu komandas atlases iespējas/kampaņas, tas, iespējams, varētu būt ideāls gaisa kaujas sims. Līdz tam es turēšos pie piektās zvaigznes. Ak, un mana karaļvalsts A-10 Warthog!!! No visām lidmašīnām izlaist!!! Labs googly moogly, Devs.
Šai spēlei ir ļoti labs potenciāls, laba mehānika, un tajā ir viegli ielēkt. Varētu būt nedaudz labāk, ja būtu vairāk lidmašīnu, no kurām izvēlēties, piemēram, F-15. Tas nav spēlē, un tas ir viens no pazīstamākajiem cīnītājiem uz planētas. Es labprāt to redzētu.
スカイコンバット - 戦争飛行機ゲーム アクション clgs