Post by mitsmavagmannto on Feb 12, 2022 9:53:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code infinite monede ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2 2022 version ▞▞▞
Foarte dragut
Acest joc este grozav împreună cu toți ceilalți, dar mi-ar plăcea dacă ai face din Flappy Tom din conversația cu toți și prietenii o realitate!
Dragut dar se putea mai bine:-)
Cel mai amuzant joc pe care l-am jucat vreodată
Este grozav, dar necesită mai mult lucru
acest joc este înfricoșător, poți să vezi la 3 dimineața în ochii lui, iese puțin roșu din ochi 😫😢 apoi poți vedea un bărbat 😣 Recomand să nu joci la 3 dimineața, te rog 👌🖒😊
Nu descărcați această aplicație! Cineva este CU DEFINITIV ÎN OCHIUL LUI! Acest joc cu siguranță NU ESTE PENTRU COPII! Tu Acest joc îi învață pe copii să bată pisicile ca în jocurile Talking Angela și Taking Tom!
Castle Crush:Epic Battle אסטרטגיה udgc
Se blochează tot timpul.
Bună kghb
10 app all all is la pa 911 a1 XD XD by no no ko I’m in on in todos aplauda
jocul său uimitor mi-a plăcut primul, iar aplicațiile și canalul tău cresc, este perfect
Draga mea, ce joc este un joc foarte amuzant. Bafta tuturor si multumesc pentru ca acest joc sa va iubeasca pe toti
Acest joc este minunat! Fără reclame și nu este nevoie să cumpărați lucruri, așa că acesta ar trebui să fie jocul numărul unu de pe planetă.
Nu mi-a plăcut acest joc. Nici grafica nu mi-a placut. Vreau mai multe lucruri în acest joc și nu am înțeles jocul tortului și lumânărilor. 😵
Rețeaua mea este prea lentă încât nu pot descărca rețeaua mare GB și KB Joc și instrument atunci Rețeaua mea este aproape terminată acum. Mulțumesc.
Această aplicație este foarte tare
Talking Ginger 2 பொழுதுபோக்கு jwm
nu e rău, este bine și interesant pentru mine. Este doar o trecere de timp pentru copii și distracție pentru ei
Adaugă pop-up wayyyyyyy la mult și o distruge
Acest joc are un joc minunat și o grafică plină de culoare
Puteți crea „ghimbirul meu vorbitor”?
Nu sa instaleaza
Mi-a plăcut acest joc când eram mică, dar acum este puțin plictisitor... Îmi place doar puzzle-ul, asta nu e nimic altceva, nu este deloc interesant...
Îmi place atât de mult acest joc, pozele sunt foarte drăguțe, dar ar trebui să fie mai multe lucruri de jucat 😇
Ionuț esti un fraieri și cei care care au zis ca jocul e naspa 👌
Se vede și în poze,că e cnv în ochii lui și te spionează...Vă rog din suflet să nu înstalați jocuri de la OUFIT7, este foarte periculos! ..Nu la-u mai găsit!!!Acest joc are camere în ochi care vă spionează!!poate să vă afle locația,și să vă răpească!!!!😱😱😱😱😣😣😣😤😤😤
Nu miar pasa de ar avea camere in ochii.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💛💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💚💚💚💛 💚💚💚💚💚👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏
curul meu de joc sa-mi bag .... in jocul asta prost de cacat si e un cacat umflat cu naiba pe el si NU VIL RECOMAND!! cacatul asta
E frumos.Incercati si talking ginger.
Jocul e acceptabil dar tot mai bun e my talking tom sau my talking angela
Atât de multe reclame încât nici măcar nu le putem reda atât de multe reclame
Distracţie! Din vârsta mea are 5. Descarc este un joc distractiv, dar mâncarea nu este multă, dar da, este cea mai bună. Nu ignor acest joc😀☺
La mulți ani a făcut la fel ca Jjzjzjjzhbbbajhj atât pentru Marea Britanie, cât și pentru cealaltă parte, sunt un pic din an și am dacă aveți o zi grozavă cu cea nouă q, dar singurul mod în care pot fi folosit din acest motiv că te pot vedea până la capăt pentru a cunoaște despre asta nu este o mulțime de an și celelalte efecte secundare ale telefonului mobil și trebuie să mă întorc
Jocul e tare