Post by mitsmavagmannto on Feb 12, 2022 10:27:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogemi generatorja kod ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Kaj se je zgodilo z avtobusnim tovornjakom? Prej uporablja denar za nakup draguljev. Zdaj boš moral na naslednji oglas čakati dve uri (kot da je ves čas oglas) Tako žalostno
Food Truck Chef™ Cooking Games Thông thường qrzv
Zabavna igra, a po nekaj stopnjah morate porabiti veliko denarja. 15, 20 ali več draguljev za posodobitev nečesa je pretirano. Denar sem že porabil in dvomim, da bom spet, ker moj denar sploh ni šel daleč.
opravil sem nekaj nalog, da bi zaslužil dragulj, vendar ni bil poslan noben dragulj, kupil sem nekaj draguljev, plačilo je bilo uspešno, vendar spet noben dragulj ni bil poslan na moj račun. VAM POSLALA E-POŠTO V ZVEZI. Vljudno POPRAVITE TO! POSODOBITEV: Odgovorili so na mojo e-pošto in rekli, da so že zagotovili manjkajoče dragulje, ki sem jih kupil, plus dodaten za nevšečnosti. Ko pa poskušam odpreti aplikacijo, vedno piše "povezava je izgubljena".
Zaračunali so mi nekaj, česar nisem izbral, nato pa je trajalo en teden, preden mi je nekdo poslal e-pošto. In tudi takrat je šlo za avtomatsko elektronsko pošto. Nato je igra ukradla čas, da bi preprečila doseganje cilja stranke. In večinoma se čas vsakega odseka zmanjša, vendar se znesek denarja poveča. Stranke si vzamejo celih 11-12 sekund ure, preden pridejo. Zdaj nisem prepričan, ali bodo ustvarjalci vzeli ne, vendar odstranjujem. Ni vredno časa ali denarja.
Všeč so mi igre s serviranjem hrane, vedno plus, ko lahko med igranjem nekaj zaslužite. Postanejo dolgočasni, ko nehaš zaslužiti.
Neverjetna igra ..... ena stvar, za katero mislim, da bi morala spremeniti, je dejstvo, da moraš dobiti dragulje za nadgradnjo naprav. Težko je, če porabiš 30 draguljev, da odkleneš svet, nato pa moraš nadgraditi naprave. Kovanci bi morali biti dovolj za nadgradnje. Še ena stvar, ki jo vidim, kje lahko kupim več draguljev, a ko kliknem nanjo, se kar naprej vrti naokoli. Prosim pomagajte.
V prvih restavracijah je bilo lepo, zdaj pa se zatakneš na 1. ravni, ne glede na to, kako nadgradiš ali hitreje igraš, da dobiš zvezdico, tudi če daš poseben predmet, ne preneseš, kot je raven sladoleda. Obtičal sem na ravni 16 in mehurček se je zataknil na stopnji 17. Nadgradil sem vse, kar sem še vedno tam😡 Užival sem, a ne več
Res zabavno! Želim si samo, da bi obstajali hitrejši načini za nadgradnjo kot hitro izvajanje vseh ravni ali nenehno gledanje oglasov ...
Nadgradnja, a ... Spet kuhati jajca je vaše ponudbe? Uporabili ste to ikono ... NIČ, DA BI IZGUBILI, DA JE DEMONTAŽIRATE.
Res dobra igra, ponuja raznolikost, saj različna področja uporabljajo različne sloge kuhanja in igranja.. Čeprav je malo težko dobiti dragulje za nadgradnjo.
Kot je razvidno, je zelo izjemna in ustvarjalna, rad bi cenil še nekaj opreme, vendar hvala, ker ste prinesli novo izboljšano zabavno družinsko igro za dom, kjer koli. izboljša tudi boljše upravljanje ČASA. Vse dobro in hvala. Pojdi tovornjak s hrano🤣🤣😀😀😀
Zdaj polno oglasov. Zdaj so oglasi med vsemi ravnmi, pogosto ob odpiranju in celo dodan neprijeten video zaslon, ki med igranjem igre predvaja oglase v ozadju.
Zelo mi je všeč ta igra, ampak ena težava je, ker jemlje toliko denarja in draguljev, zdaj imam manj denarja, razen tega, da je igra popolna
Food Truck Chef™ Cooking Games Εύκολα nrr
Food Truck Chef™ Cooking Games Dažādas spēles qua
Všeč mi je ta igra, vendar imajo malo napake v igri, vendar je v redu.
Ta igra mi je bila sprva všeč, a ko sem odklenil novo mesto in se podal v novo vadnico, so moje kontrole nenadoma prenehale delovati. Sprva sem mislil, da je to moja naprava, vendar sem že neštetokrat znova zagnal telefon in ga očistil, vendar iz nekega razloga še vedno ni deloval. Bilo je tudi nekaj zrušitev aplikacij, vendar se je to zgodilo le nekajkrat na dan, tako da nisem tako jezen zaradi tega. Škoda, ampak tega bom odstranil.
Že nekaj mesecev ne igram. Nato jo samo znova namestim in povežem s svojim google play ID-jem, vendar je bila moja prejšnja igra izgubljena in sem nazaj iz stopnje 1. Bilo je tako moteče, ker sem že na višji ravni. Odstranil ga bom in dal samo 1 zvezdico. Če je to težavo mogoče rešiti, bom dal 5 zvezdic in ponovno igral to igro.
Prva raven mi je najbolj všeč, druge pa so dolgočasne in jo moramo posodobiti. Če ne, potem se ne odpre.....moralo bi se izboljšati in biti zanimivo, da ga lahko igramo z veseljem ... in tudi na težkih nivojih dajejo zelo zelo manj časa in se vsak razjezi in gre.... na lahki ravni nam daje preveč časa in moramo veliko čakati na drugo stranko....plz thoda spremeni karo igra me
To igro je izjemno nerodno igrati. Tehnika 'vlečenja' je preveč muhasta, denar pa se ne zbira samodejno, zato ga morate pobrati poleg kuhanja, nadgradnje so slabo zastavljene in drage. Res slab primer žanra upravljanja časa / kuhanja. Ne priporočam!! Uredi: Aplikacija zdaj noče vzpostaviti povezave z internetom - kar očitno imam, sicer tega pregleda ne bi mogel urediti. V tem trenutku bi dal manj kot 1 zvezdico, če bi lahko.
Preveč hroščev in potrebujete boljši način za zaslužek draguljev, ne da bi jih morali kupiti! Sicer pa uživam v igranju, ko me ne vrže ven.
jaz ljubim to igro. Sem v fazi pečenja na žaru in zelo težko je postaviti predmete na krožnik, zaradi česar se izgubim!! včasih je nemogoče postaviti predmete na krožnik in igro bom moral začeti znova! Tej igri bom dal 2 zvezdici, dokler ta težava ne bo odpravljena!
Dragulje je pretežko dobiti. Morda bo trajalo eno leto, da odklenem vse nivoje 😟
Všeč mi je igra! Pride do točke, kot pri večini iger, ko se zdi nemogoče opraviti nakup ravni z uporabo možnosti brezplačnih draguljev, kar lahko dosežete!
Dobro za apetit.
Ace Defender: Dragon War भूमिका निभाना equf
Nekaj časa sem užival v igri, tudi skozi boj z "hroščki", nepooblaščenimi obremenitvami, vendar sem dosegel točko, ko so vse ravni končane in sem predolgo čakal na novo raven. Odločil sem se, da bom prostor v telefonu uporabil za nekaj drugega.
Grozna igra, vas prisili, da plačate pravi denar za zaslužene dragulje, ki jih potrebujete za nadgradnjo živil in opreme ter odklepanje novih področij igre, ne izgubljajte časa
To igro sem dobil pred meseci. Prispelo je precej daleč. Potem pa v zadnjem mesecu ... igra me kar naprej vrže ven. Že tedne nisem mogel igrati. Gledal bom videoposnetke, vendar mi to ne bo dalo dragulja. Osebje sem obvestil pred 2 tednoma ... brez odgovora, čista rešitev. Razočaran sem. Všeč mi je ta igra. Ni bilo rešeno. Ponovno sem ga naložil 3 15 20 ... in dela isto stvar. Prav tako mi je skrajšalo 75 draguljev, potem ko sem podpisal uo za nekatera spletna mesta.
Imel sem slabo izkušnjo, ko sem moral dokončati svojo enajsto ulico, to je bila ulica za zajtrk, in odločil sem se, da si vzamem odmor in se kasneje vrnem, da vidim, da se je celotna igra ponastavila. Izgubil sem ves svoj napredek, tudi veliko draguljev in kovancev, bilo je tako razočaranje. Bil sem tako blizu, da izbrišem to igro, ker sem moral začeti znova. Zato zaradi tega ocenjujem 4 zvezdice namesto 5.
Odlična igra, vendar je nenehno brisala moj napredek. Nadgradil sem vse ulice, potem so mi dvakrat zbrisali vse nadgradnje. Podpora mi je dala nekaj draguljev, vendar je bilo dovolj le za nadgradnjo 1 ulice. Izguba časa.. Ta igra je lahko dobila 5 zvezdic. Zelo razočaran.
zelo lepa igra...všeč mi je in tudi mi mine čas. kadarkoli mi je dolgčas, sem igral to igro ... najlepša hvala za ustvarjanje te igre, vendar je vedno želela posodobiti, vendar brez sprememb v posodobljeni aplikaciji
Všeč mi je igra in je grafika! Je zahteven, a tudi koristen, poleg tega pa daje priložnost igrati tudi brez porabe denarja. AMPAK! Občasno se na ravneh zatakne, se ne odziva, zato izgubljate dragocene sekunde pri služenju strankam, s čimer izgubljate raven, zaradi česar je ZELO nadležno! Mislil sem, da bo po ponovni posodobitvi to popravljeno, vendar se na žalost ni!
Ko porabite 200 diamantov, ki ste jih nabrali v tednih za pustni izziv, ki vas nagradi s 60 diamanti in ne morete preseči stopnje 3, je čas, da se od te igre poslovite. Če niste pripravljeni porabiti $$$$, ne boste prišli daleč.
Všeč mi je ideja, grafika, hrana je videti okusna. Edina težava je, da dajo kovance za vse, jaz imam skoraj 1 milijon kovancev, ampak z njimi ne morem nič, ker če nimaš GEMS ne moreš kupiti, so kovanci neuporabni. To je počasna igra, če ne kupujete draguljev, lahko igrate in ponavljate stopnje 5 ur, vendar boste zaslužili samo kovance, ne draguljev, zato, če niste potrpežljivi ali ne želite porabiti pravega denarja, poskusite druge igre . Najhuje je, da so dragulji strašno dragi, sestavine in kuhinjske stvari pa stanejo veliko draguljev, zato se hitro končajo. Obstaja veliko kuharskih iger, ki jih lahko prevarate, če imate dobre veščine in lahko greste dlje, ne da bi kupovali.